5 Voorbeelden van een origineel cadeau met foto

Er zijn altijd wel voldoende redenen om leuke cadeautjes uit te delen. Bij voorkeur wil je dan ook dat het om een origineel en gepersonaliseerd cadeau gaat. Het is op die manier mogelijk om altijd weer met iets bijzonders te komen. Denk dan bijvoorbeeld aan een foto tegeltje bestellen. Er zijn echter ook allerlei andere unieke fotogeschenken waar je mee aan de slag kan gaan. Je vindt hier 5 leuke voorbeelden die je kan kiezen.

1. Een foto tegel

Een foto tegel is natuurlijk heel leuk omdat je daar allerlei kanten mee op kan. Het leukste is natuurlijk een tegeltje maken. Dan kan je er echt iets persoonlijks van maken. Het lijkt misschien niets, maar een eigen tegeltje ergens kunnen neerzetten zegt juist heel veel. Misschien zelfs nog wel meer dan de vele gebruiksvoorwerpen die er op de markt zijn. Alle reden om dus een tegel voor iemand die je dierbaar is te maken.

2. Een speciale mok

Een leuk cadeau met foto is een magic mug. Dit is geen gewone mok. Het is een mok die de foto tevoorschijn laat komen wanneer er koffie in wordt geschonken. Dat maakt het juist ook zo leuk aan dit model. Koffie hoort er natuurlijk ook gewoon bij. Al kan je natuurlijk ook gewoon thee schenken. Kies wel een foto die je dierbaar is en waar je graag naar kijkt samen. Je kan ook een tekst erbij voegen.

3. Muismat maken

Werken op kantoor of achter de computer is tegenwoordig heel normaal. Dan is het dus ook fijn wanneer je iemand een eigen unieke muismat kan bieden. Ook dan geldt dat een dierbare foto heel fijn kan zijn. Ook kan je iets doen met een tekst. Wat vooral fijn is aan de muismat is dat er meerdere vormen zijn. je hebt de rechte, vierkante, ovalen, eivormige en hartvormige. Bovendien heb je ergonomische modellen.

4. Foto op chocola

Een foto op chocolade laten drukken is ook heel normaal tegenwoordig. Lekker genieten van chocolade en een hapje uit een lekker dier nemen wordt daarmee alleen maar beter mogelijk. De chocolade moet natuurlijk wel van de beste Belgische kwaliteit zijn. Daarom is het ook goed om dit bij de specialisten laten verzorgen. Die weten ook welke eetbare inkt gebruikt moet worden.

5. Persoonlijke boekjes

Je kunt allerlei boekjes ook personaliseren. Denk aan een receptenboekje of een dagboek. Daarnaast kan je natuurlijk ook een echt fotoboek maken ermee. Het is vooral leuk om dit cadeau te doen. Doe er dan wel een persoonlijke boodschap bij.