De leukste Ticket to Ride versies

De unieke sfeer van een gezellig bordspel zal zijn waarde niet verliezen. Je creëert een intens moment samen en daarbij komt strategische uitdaging om de hoek kijken. Het perfecte bordspel is absoluut Ticket to Ride. Op dit moment is het ook een van de populairste bordspellen. Gezelligheid, strategie, uitdaging en een voldaan gevoel zijn begrippen die je absoluut tegenkomt in dit spel. Het spel is te spelen met twee tot vijf spelers en het doel van het spel is verbindingen maken tussen steden. De routes staan op de kaartjes die je zelf trekt en deze routes zijn te maken door het trekken van de juiste kleuren treintjes die op deze kaartjes staan. Voor de volledige uitleg en het gemak kan je ook een uitleg video bekijken. Er zijn verschillende versies van Ticket to Ride zoals Ticket to Ride India of de Europa versie bijvoorbeeld. De leukste versies worden hier genoemd zodat je de beste keuze voor jou kan maken.

Nummer één: Ticket to Ride Europe

Ticket to Ride Europe is de originele versie waar het succes begon en waar het succes nog steeds in zit. Deze versie staat zelfs in de top 10 bordspellen. De Europe versie is de meest populaire versie van Ticket to Ride. Het leuke is dat je bekende steden tegenkomt zoals Amsterdam, Parijs, London, Boekarest, Athene en Zurich. 

Nog meer leuke versies en uitbreidingen

Nog een versie die tot een van de leukste versies behoort is Ticket to Ride USA. Tijdens dit bordspel ga je op pad door de Verenigde Staten en een stukje Canada. Dezelfde spelregels als de versie van Europe kom je hier tegen en je zal verbindingen gaan maken tussen steden zoals New York, Denver, Montreal en El Paso. Een versie waar je je warme trui voor aan mag trekken is Ticket to Ride Nordic Countries. Je reist hier door Scandinavië en komt steden tegen zoals Stockholm en Oslo. Doordat je ook over het water moet naar bijvoorbeeld Zweden of Denemarken reis je naast de trein ook per boot. Nog meer leuke versies zijn Ticket to Ride Rails & Sails waarbij je over de wereld reist per trein en boot, de Germany versie, de New York versie en de London versie. Uitbreidingen die aan te raden zijn: Nederland, India & Zwitserland en Afrika. Bordspellen kopen blijft een waardevolle aankoop.