Redenen om te gaan trainen met een personal trainer

Je wilt graag een personal trainer inschakelen, een goede keuze. De reden dat je hiervoor gaat kiezen is vaak omdat je af wil vallen, meer conditie wil krijgen of graag meer spierkracht op wil bouwen. Heb je de motivatie niet of lukt het alleen niet? Dan is het goed dat je hulp in gaat schakelen omdat je het samen wel gaat bereiken. Je wordt continu gemotiveerd om door te gaan om je doelen te bereiken. Dit leer je stapsgewijs en dan kunnen jij en je lichaam eraan wennen, maar dan bereik je wel wat je graag wil. 

Schakel hulp in

Hulp nodig bij het bereiken van jouw sportieve doelen? Ontdek alle mogelijkheden van personal training bij Health Y Fit zelf. Dan kun je namelijk snel nagaan wat een personal trainer voor jou kan betekenen. Om te beginnen zal hij (of zij) je leren hoe je bepaalde oefeningen op de juiste manier uit moet voeren. Daarbij leer je ook hoeveel rust je moet nemen tussen de oefeningen want je lichaam moet er ook aan kunnen wennen en dus herstellen. Jouw personal trainer wil graag het maximale uit je halen, en gaat ervoor zorgen dat je dat zelf ook wil en kunt doen (op jouw tempo en een manier die bij je past). Je hebt ook een stok achter de deur want je wil trainen en je doel bereiken. Je hebt een afspraak met je trainer en dan moet je er ook zijn! Een training zal elke keer weer anders zijn, maar vooral leuk en uitdagend. Hierdoor maak je plezier, krijg je plezier en blijf je het volhouden.  

Persoonlijke trainingen

Het trainen is echt op jouw niveau, jouw tempo en past bij jou, dit is wat we noemen maatwerk. In het begin ga je samen kijken waar je nu staat, ben je al begonnen met sporten of moet je nog beginnen? Welk doel heb je in gedachten en hoe kun je dat behalen? Er wordt een plan voor je gemaakt en daar kun je dan ook direct mee starten. Je gaat na een paar trainingen al resultaat zien en merkt ook dat je conditie snel beter wordt. Het voordeel is dat als je resultaat ziet, dat je er ook zin in krijgt en het geeft je ook energie om door te gaan. Je ziet dat het echt effect heeft en daarom wil je ook graag door en jouw doel bereiken. Zo zie je maar weer dat een personal trainer jou echt verder kan helpen om doelen te bereiken.

Op zoek naar andere stoere activiteiten? Lees dan ook vooral dit artikel even door!