Tips bij het kopen van dames instappers

Ben jij voornemens om een paar dames instappers te kopen, dan zijn er een aantal praktische zaken waar je rekening mee dient te houden. Ondanks het feit dat instappers zowel casual als zakelijk gedragen kunnen worden, zijn er wel een paar ongeschreven regels om rekening mee te houden. Zo is het met name belangrijk om rekening te houden met de keuze voor de kleur, maar ook voor de uitstraling zelf. Vooral wanneer je de instappers veel zakelijk verwacht te dragen, is het natuurlijk niet de bedoeling dat er allerlei versieringen aan zitten, die kunnen afleiden van het geheel. Om ervoor te zorgen dat je er van verzekerd bent dat je goed zit, hebben we een aantal praktische tips voor je. Doe er dus je voordeel mee.

Kies een neutrale kleur

Schoenen in een opvallende kleur zijn natuurlijk ontzettende leuk. Toch is het niet altijd verstandig om dit te doen. Het gevaar wat je dan hebt wanneer je ook kiest voor wat kleurrijke outfit, dan zul je al snel merken dat het geheel wat druk kan ogen. Kies je voor een subtiele neutrale kleur, zoals beige of zwart, dan kun je dit in de basis overal mee combineren. Verstandig dus om rekening mee te houden. Zo kun je kiezen voor een paar prachtige Gabor dames instappers voor onder een pantalon, maar ook onder een rok of spijkerbroek staan ze prachtig.

Stof of leer

Naast de keuze voor verschillende kleuren, is ook het materiaal van je schoenen natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Zo kun je kiezen voor duurzaam en gaan voor leer, maar ook voor stof om het iets sportiever te houden. Vind je het nu lastig om een keuze te maken, dan is het raadzaam om een bezoekje te brengen aan een schoenenwinkel, zodat je beide kunt passen en je ook direct kunt zien hoe het staat. Wel is het aan te raden om ook direct een broek te dragen waarbij je voornemens bent om de instappers van Gabor te dragen, zodat je een goed beeld kunt schetsen voor jezelf of dit is wat je zoekt. Overigens kun je ook een medewerker vragen of ze je kunnen voorzien van een eerlijke mening.