Top 5 high tea locaties in Rotterdam

Wat is er nu lekkerder dan op een regenachtige zondag heerlijk te gaan ‘high tea’en’? Niet alleen is het ontzettend lekker om te doen, maar natuurlijk ook super gezellig. Zo kun je even bijkletsen en ondertussen genieten van zowel zoete, als hartige versnaperingen onder het genot van allerlei verschillende smaken thee. Kortom, een echte aanrader dus! Niet alleen is het super leuk om met z’n tweeën te doen, maar ook met een groep vriendinnen is dit onwijs leuk. Om je een idee te geven waar je moet zijn in Rotterdam, hebben wij de top 5 locaties voor een high tea in Rotterdam voor je op een rijtje gezet.

Top 5 high tea locaties in Rotterdam

  1. De Bakkerswinkel
  2. Baker & Moore
  3. Lof der Zoetheid
  4. Hotel New York
  5. Euromast

Hoe lang duurt een high tea?

Nadat je één van deze prachtige 5 locaties hebt uitgekozen, is het natuurlijk wel handig om te weten hoe lang of een high tea nu eigenlijk duurt. Gemiddeld duurt het zo’n 2,5 tot 3 uur, maar dat is natuurlijk helemaal aan jezelf. Stel je hebt het ontzettend gezellig, dan kun je natuurlijk ook prima nog een half uurtje langer blijven. Je krijgt namelijk zoveel lekkers, dat je dit echt niet allemaal binnen een uur op krijgt. Houd er dus ook rekening mee, dat wanneer je ook nog moet eten, je niet te laat begint met een high tea of gewoon het eten over slaat natuurlijk.

Wat kost een high tea?

De kosten voor een high tea die je boekt via Hightea.nl zijn vaak afhankelijk van de locatie en ook van de keuze van het ‘menu’ zelf. Zo kun je namelijk vaak kiezen uit verschillende soorten, waardoor de prijs juist hoger of misschien zelfs wel lager wordt. Meestal heb je ook te maken met een bepaalde maximale hoeveelheid thee, ook dat kun je natuurlijk vermeerderen door hier extra voor te betalen. Je kunt dus helemaal zelf bepalen wat jij wilt. Gemiddeld moet je rekening houden met een bedrag van circa tussen de 25 en 35 euro per persoon.